Missa inte våra mysiga sommarkonserter på Bläsinge Gård

Köp din biljett Klicka här

20 juli 2024
Staffan Hellstrand + Dan Hyllander

Missa inte denna exklusiva kväll när två legendarer möts. Från utsåld vårturne’ och ”Så mycket bättre” ställer sig Staffan Hellstrand på scen med ett supertaggat band (spelar efter paus ca kl 19:30) .  Denna unika afton delas med Raj Montana Bands och tillika Skånes rockkung Dan Hylander som kommer med sitt nya band (start ca 18:00).  

3 augusti 2024
PETER JOHANSSON + FULLT BAND

Peter Johansson kommer till Bläsinge Gård och framför låtar av Queen, Elton John med flera. Peter har gjort stor succe’ i flertalet musikaler samt fyllt konserthus och arenor med egna koncept.

Köp din biljett Klicka här

Info

Välkomna till de mysigaste konserterna i nordvästra Skåne. Vi har ett stort härligt område och gott om plats att sitta även vid fler än 1000 pers i publiken. Vi har en fin scen och vi hyr in det bästa ljud. Ni sitter ute i gröngräset på medhavd filt (främre del) eller på egen campingstol (mellersta del). Alla kommer se och höra bra. Det är tänkt som en sittande konsert men alla är välkomna att ställa sig upp mot slutet av konserterna om lusten faller på. I bakre del kan man alltid stå upp om man känner för det. Ta gärna med egen mat och dryck i öppna korgar. Det kommer även finnas enklare servering av fika och korv. Jonstorps IF sköter parkeringen och P-avgiften går till föreningen. 

Picknick – Väskförbud 

Ta gärna med picknick i öppna korgar – INGA VÄSKOR!  

HCP-platser

HCP-platser behöver inte förbokas eftersom vi har så gott om plats och ni kommer se bra från rullstol. Bil med HCP P-tillstånd kan parkera nära ingång. 1 ledsagare följer med utan kostnad tillsammans med person i rullstol. Köp 1 biljett till personen i rullstol och ledsagaren går med in utan biljett.  

Våra Priser.

Vi bokar bra artister och vi försöker hålla rimliga priser. Ni som publik får ta med egen picknick och det gör att det blir extra prisvärt och trevligt. Även om det kommer över 1000 pers så känns det aldrig trångt eftersom området är stort. Vi ser oss som ett lite lugnare och trevligare alternativ till andra spelplatser.  BILJETTPRIS: 495:-

Tider.

Start kl 18:00.  Konserterna kommer vara minst 2,5 timmar ink paus.  Kom gärna en stund innan konserten och njut av en skön miljö.  Vi öppnar portarna kl 16:30.

Logi.

Det går bra att boka Rum eller plats på Camping i samband med konsert. Boka Rum eller Camping Klicka Här!

 

Tidigare Konserter

2023

3 Augusti. Lisa Nilsson och Mattias Torell. Förband Amena. 700 biljetter.  

27 Juli. Chris Kläfford. Förband Samira Manners. 1050 biljetter.  

13 Juli. Tommy Nilsson, Andreas Jonsson, Jennifer Brown. Förband Kristofer Greczula. 700 biljetter.  

2022

31 Juli. Thomas Di Leva 850 biljetter. Fint väder och helnöjd publik.

18 Juli. Uno Svenningsson och Patrik Isaksson. 1250 sålda biljetter. Strålande väder, en magisk afton!

2021

31 Juli. Jill Johnsson. Slutsålt 600 biljetter. Det var regn och rusk hela dagen men det slutade regna strax innan konserten. Superproffsiga Jill bjöd publiken på en trivsam konsert (turne’: Rose Garden).

17 Juli. Janne Schaffer. 450 biljetter. Solen sken och Janne bjöd på en bra konsert och där han berättade om sitt intressanta liv.